Izgalmas Családi Csata!

Tisztelt Tagságunk!

Tripla ünnep volt az idei május 1-je a Csónakázó-tavon, hiszen az Anyák Napja és a Munka ünnepe mellett május első vasárnapján rendezte Egyesületünk az idei Családi Horgászversenyt!

A reggeli gyülekezőn  31 csapat (62 pecás) jelent meg és indult harcba a gyönyörű serlegekért és az értékes pontokért az Év Horgásza versenyben. Nagy várakozás előzte meg a sorsolást és a verseny kezdetét, hiszen a pénteki telepítést követően 2 napot pihent a tó és felkészültek a halak is a nagy bevetésre.

Az időjárás sajnos nem a szebbik arcát mutatta, hiszen a szél gyakorlatilag az összes égtáj  felől fújt a 4 órás verseny időtartama alatt, így nehéz volt a halakat az etetésen tartani.

A szeles körülmények ellenére több csapat is jól kapta el a rajtot és hamar a haltartóba kerültek az első potykák. A verseny színvonalát jelzi, hogy bizony 2 méretes ponty megfogása sem jelentett automatikus helyezést, így ezúttal is nagy várakozás övezte a mérlegelést, majd az eredményhirdetést is.

A versenyt ismételten egy finom ebéd követte, ez alkalommal egy kiváló paprikás krumplival zártuk ezt a különleges vasárnapot!

A helyezetteknek ezúton is gratulálunk!

családi

Íme a jegyzőkönyv:

Eredmények
Amatőr horgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Kovács Sándor-Peszeki Sándor12920g6
II.Nagy Imre-Nagy Gábor9380g5
III.Kudeláné Papp Katalin-Kudela László6440g4
IV.Péter Károly-Bóka Kálmán6380g3
V.Tónai János-Tónai Csombor5440g2
VI.Csák Imre-Bugyik Pál4960g1

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>