Jó hangulatú évadnyitó!

Tisztelt Sporttársak,

DSC07259

Váltakozó időjárási körülmények között (reggel még majdhogynem téli hidegben, dél körül már kellemes tavaszi napsütésben) került sor 2015. március 15.-én az évadnyitó horgász versenyünkre a Csónakázó tavon 60 pecás részvételével.

A versenyt megelőző héten 2 alkalommal is jelentős mennyiségű állományt helyezett ki az Egyesület a tóba, de a várt nagy fogások ezúttal elmaradtak. Ám izgalomra így sem panaszkodhattunk, hiszen nagyon kis különbségek döntöttek a helyezettek között.

A déli harangszót követően nagy izgalommal várta mindenki az eredmény hirdetést, ahol tényleg csak néhány deka döntött néhány helyezés között. A helyezetteknek ezúton is gratulálunk és sok sikert a további versenyekhez.

Az első közös napunkat ezúttal is egy remek ebéddel, a hagyományos évadnyitó babgulyással zártuk, melyet a hosszú sorokban repetázó pecások ismét határozott 5 ponttal értékeltek.

Szóval soha rosszabb évkezdetet!

Eredmények
Amatőr horgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Kovács Mihály4720g6
II.Péli István2700g5
III.Sóbujtó Martin2640g4
IV.Sallai Gyula2580g3
V.Nagy János2260g2
VI.Nemes György1880g1

Elnökség

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>