Izgalmas évadnyitó a Csónakázó tavon!

Tisztelt Tagságunk!

A mai napi időjárási helyzetet figyelembe véve remek döntés volt egy nappal korábbi időpontot választani a 2016-os “Tiszavirágos” évadnyitó horgászversenynek, így a pecásoknak még csak a viharos széllel kellett megküzdeni, az eső és az erős lehűlés a hosszú hétvége utolsó napjára maradt.

Tegnap ismét bebizonyosodott, hogy a pecások nagyon tudják várni a jó időt és az első tavaszi pecát, hiszen a reggeli sorsolásra közel 70 -jó értelemben vett- türelmetlen sporttárs várta, hogy ki hová kerül a sorsolást követően és kezdheti el aprítani a halakat.

Az első fogásokra ezúttal sem kellett sokat várni, sorban jöttek a hírek, hogy itt is és ott is meglett az első nagyobb kárász, vagy potyka. Az erős szél ellenére szép eredmények születtek és bizony ismét csak néhány deka döntött a helyezésekről.

Ezúttal is a déli harangszó jelezte a verseny végét, melyet a szokott menetrend követett, a mérlegeléssel, eredményhirdetéssel és egy kiváló ebéddel (csülökpörkölt).

évadnyitó 2016

Ezúton is köszönjük minden kedves pecásnak, hogy ilyen szép számban vettek részt az évadnyitó versenyünkön és nagy szeretettel várunk mindenkit a következő körben is!

A helyezetteknek ezúton is gratulálunk! Íme a jegyzőkönyv:

Eredmények
Amatőr horgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Csák Imre7320g6
II.Nagy Gábor II.3700g5
III.Szalai Ferenc3640g4
IV.Kovács Sándor2800g3
V.Nagy Gábor2760g2
VI.Nemes György2600g1
Ifi kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Driszku Dominik700g6
II.Bajzáth Milán360g5
III.Kerekes Hunor340g4
IV.Sóbujtó Martin220g3
V.Oldal Zoltán160g2
VI.Mészáros Zoltán120g1

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>