Igazi túlélő túra volt :)

No ilyet azért ritkán látni… :)

Az égiek osztották az áldást pénteken rendesen, ennek az ország nagy részén nem örültek, mi azértmost ezen leginkább mosolyogtunk :) Hiszen így nem mindennapi körülmények között rendezhettük meg évadnyitó horgászversenyünket. A közel 25 cm-es friss hó és az éjjeli -10 fokos hőmérséklet jelezte, itt most kemény játék lesz. Ilyen feltételek mellett legmaximálisabb tiszteletünket fejezzük ki és köszönjük annak a 25 nevezőnek (köztük 4 ifi horgásznak) aki tiszteletét tette a reggeli sorsoláson és belevágott a kalandba. A verseny kezdését tekintettel a hóhelyzetre 8 óráról 9 órára tettük át és a várakozást ennek megfelelően forralt borral igyekeztük még elviselhetőbbé tenni.

A versenyen a hólapáton kívül azért sikerült halat is fogni és a végeredményt tekintve igazán kiélezett küzdelmet hozott a szombat délelőtt. A mérlegelést, a már szokásos menetrend követte eredményhirdetés és ebéd, ahol ezúttal egy igazán remek csülökpörkölttel – köszönjük Robi :) – zártuk ezt a nem mindennapi versenyt.

Eredmények
Amatőr horgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Kovács Mihály1120g6
II.Sályi Imre Ifj820g5
III.Perge László380g4
IV.Sályi Imre320g3
V.Monori Gyula308g2
VI.Szonda Imre260g1
Versenyhorgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Böde Géza3280g6
II.Brana György3180g5
III.Szitó Lajos420g4
IV.Szénási Béla280g3
V.Perlaki Péter260g2
VI.Pálinkás Imre240g1

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>